Interactieve vorming

info@blikopeners.be
Tel: 0471/57.48.47

K i n d e r e n   &   J o n g e r e n
K i n d e r e n   &   J o n g e r e n
K i n d e r e n   &   J o n g e r e n
Lezen, wandelen,...
Lezen, wandelen,...
Lezen, wandelen,...
Heel wat van de activiteiten die BlikOpeners aan volwassenen aanbiedt, zijn ook voor kinderen en jongeren beschikbaar. Surf eens doorheen de website en ontdek het aanbod van leesgroepen en de straatnamenwandeling.
Iets gevonden, maar toch niet helemaal dat? Geen probleem, BlikOpeners past de activiteit aan aan de leeftijd en de wensen van de deelnemers.
Leesgroep
  • Lezen kan ontzettend plezant zijn, maar soms is het ook een hele opgave. In een leesgroep lezen alle deelnemers hetzelfde boek. Daarna, in groep, worden de indrukken van het boek besproken. Met foto's, filmfragmenten, muziek, een hapje of en mix van dit alles, wordt het verhaal plots veel levendiger.
leesgroepen
Straatnamenwandeling
  • Straten krijgen niet zomaar een naam. Daar zit telkens een verhaal achter: een belangrijk feit uit de geschiedenis, een politieker uit Oostende of elders in België, een man of vrouw die iets speciaals gedaan heeft. Met BlikOpeners wordt dit allemaal duidelijk. En wat meer is: voor de duur van de wandeling kruip je in de huid van één van die figuren.
 

© 2014 BlikOpeners

Naar begin van pagina